Hitta linser på nätet – jämför priser och spara tusenlappar per år

Att hitta linser på nätet är inte svårt då det finns gott om olika butiker som säljer dessa. Däremot så är det inte många som vet att priserna mellan de olika butikerna skiljer sig något enormt. Även för de som vet om detta gör inget större arbete med att faktiskt jämföra priserna mellan de olika butikerna. Det finns helt enkelt för många för att man enkelt ska kunna få en pris översikt över dessa. Nu finns det däremot en automatiserad lösning som heter lensday.se som varje dag samlar in informationen åt och presenterar denna på ett enkelt sätt.

Besökaren kan med hjälp av ett fält fylla i vilka linser som köparen vill ha och därmed även kunna få upp en tabell med vilka butiker som har dessa linser och hur mycket de kostar i varje butik. Högst upp i listan visas den butiken som har det lägsta priset och det gör att besökaren enkelt kan hitta linser på nätet till det lägsta möjliga priset.

Lensday.se har ännu inte alla butiker inlagda men enligt dem själva så är detta ett fortlöpande arbete som dagligen förbättras så att deras användare ska kunna få en bättre översikt och därmed också kunna spara pengar. För det finns ingen skillnad i kvalitet mellan olika butiker som säljer samma linser.

Så för att använda sig av lensday.se behöver du bara klicka här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *