Bra spelbolag

Alla som någon spelat på ett onlinecasino letar ständigt efter bra spelbolag för att kunna få så hög bonus som möjligt eller för att hitta de bästa oddsen som det går.

Däremot att hitta bra spelbolag är inte alltid det enklaste då det helt enkelt finns alldeles för många spelbolag numera och den senaste räkningen som gjordes slutade på flera tusen olika spelbolag världen över. Där kommer svensk betting in och hjälper dig som besöker sidan med att snabbt och enkelt visa vilka bra spelbolag som finns och dessutom vilka bonusar de erbjuder.

Något som är väldigt viktigt att tänka på när man letar efter bra spelbolag är att bolaget måste ha sin licens inom EU annars måste man faktiskt skatta på vinsten och då får man inte heller dra av förlusterna så även om du bara vunnit 1000 kr men förlorat 3000 kr måste du fortfarande betala in vinstskatten på vinsten du gjorde. Det kan göra att man som spelare inte bara förlorar på att förlora utan man förlorar även på att vinna på de spelbolagen som inte finns inom EU.

Så för att hitta bra spelbolag måste man jämföra bonusarna och dessutom måste man kontrollera hur många gånger bonusen måste omsättas innan den får tas ut men utöver det måste man kontrollera att spelbolaget ligger inom EU.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *